GrillSymbol: på marknaden sedan 18 år.

GrillSymbol: på marknaden sedan 18 år.

Grundat år 1998 har GrillSymbol etablerat sig som ett tillverkningsföretag för utomhuspannor och barbequerökar. Vi är det näst äldsta företaget i vårt segment i hela Skandinavien och Norden.

Med en djupt seriös inställning har vi producerat ett unikt urval av högkvalitativa produkter där våra stora pannor och BBQ rök/ugnar är skräddarsydda för kommersiell catering industri och våra mindre produkter lämpar sig för hemmaanvändaren som främst kockar för vänner och familj.

GrillSymbols grundare var professionella catering företagare som genom att använda sin yrkeskunskap kunde utveckla en serie produkter med hög prestanda och kvalitet lämpliga för utomhusbruk, oömma men ändå stilfulla och ytterst användarvänliga. Dessa produkter kan leverera upprepat goda resultat både för yrkesmässig catering och BBQ partyt hemmavid.

Vår önskan är att utveckla och leverera de ypperligaste produkterna för alla användarkategorier.

Våra unika system som Tredubbelt Vindskydd och Click and Cook hittas endast hos GrillSymbol PRO-series produkter. Majoriteten av våra kunder inser att en bra panna skall klara av det mesta i matväg, smårätter men framför allt volymrätter. Allt ifrån Pannkakor till Bouillabaisse.

Våra BBQ rök/grillar med sina amerikanskinspirerade dubbelskorstenar är vedeldade på klassiskt sätt. Lyckliga ägare till Q-serie BBQ rök/grillar har blivit prisbelönta i internationella tävlingssammanhang och vi vet därför att de ger möjligheter att framställa restaurangdelikatesser av högsta klass för din egen Michelinklass-restaurang hemma i trädgården !

Marknadsförda i flera än 10 länder är nu GrillSymbols hyllade produkter tillgängliga via ett nätverk av Europeiska återförsäljare i bland annat England, Finland, Tyskland, Skandinavien och de Baltiska Länderna.

Vårt team

Bertil Djupsund

Supportspecialist

Mob: +46 70 8108877
bertil@grillsymbol.com

Laur Suurväli

VD och produktionschef

Mob: +372 56 669 723
laur@grillsymbol.com

Kuno Kuusik

Lagerchef

Mob: +372 5552 2513
kuno@grillsymbol.com