GrillSymbol onlinebutikens allmänna- och beställningsvillkor. Villkorens omfattning och giltighet:

Dessa allmänna- och beställningsvillkor (hädanefter villkor) för Grillsymbol OÜs (hädanefter säljare) onlinebutik gäller för alla personer (hädanefter köpare/beställare) som använder onlinebutiken www.grillsymbol.se (hädanefter onlinebutik), beställer produkter och tjänster från onlinebutiken (hädanefter produkter/tjänster) och ingår ett köp- och försäljningsavtal (hädanefter försäljningsavtal) för köp av produkter från onlinebutiken. Genom att acceptera villkoren bekräftar köparen att han har läst, godkänner och uppfyller villkoren i försäljningsavtalet.

Köp av produkter och placering av beställningar i onlinebutiken:

1. Det är möjligt att köpa dessa produkter i onlinebutiken som har länken ”Lägg i korgen”. Produkternas pris och produkternas tillgänglighet kan ändras fortlöpande och utan föregående meddelande. Om köparen placerade beställningen innan prisförändringen, är det priset som gällde vid beställningen som tillämpas.

2. Säljaren har rätt att dra sig ur det försäljningsavtal som ingåtts i onlinebutiken och inte leverera de beställda produkterna eller inte tillhandahålla den beställda tjänsten i följande fall: produkterna tog slut i lager eller produkterna har fått fel pris genom ett tekniskt fel. Beställaren informeras i båda fall och det för produkterna betalda priset återbetalas.

3. Försäljningsavtalet anses ingått från och med beloppet som ska betalas enligt beställningsbekräftelsen har mottagits på Grillsymbol OÜ:s eller betalningslösningens operatörs (PayPal, Stripe, Make Commerce) konto. Obetalda beställningsbekräftelser uppfylls inte av säljaren.

4. Betalning för produkterna: det är möjligt att betala för produkterna genom betalningslösningarna PayPal, Stripe, Checkout och Make Commerce. De flesta debet- och kreditkort accepteras. För att genomföra betalningen behöver man inte ha ett konto hos betalningslösningens operatör. Betalningshanteringen i GrillSymbols onlinebutik sker i beställarens lands valuta. Efter betalningen har genomförts skickar onlinebutiken din beställningsbekräftelse och faktura.

5. Om det är ett MOMS-registrerat företag från den Europeiska Unionen som utför köpet, är det möjligt att utföra köpet utan moms. För att göra detta, bör man fylla i företagets momsregistreringsnummer tillsammans med landskoden vid beställning. Nummret bör skrivas i enlighet med beställarens lands standarder.

Europeiska Unionens momsregistreringsnummerstandarder hittar du här: Momsregistreringsnummer

 

 

Alla personuppgifter som har insamlats under besök och vid köp i onlinebutiken grillsymbol.ee behandlas som konfidentiell information. En krypterad datakommunikationskanal med banker säkrar säkerheten för köparens personuppgifter och bankuppgifter. GrillSymbol OÜs representanter har inte tillgång till de krypterade uppgifterna.

GrillSymbol Products