Denna webbplats använder cookies så att vi ska kunna ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookie-information lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälpa vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen du finner mest intressanta och användbara.
Alla produkter
-
-
GrillSymbol Soppstation med gasolbrännare 36 L
Soppstation Soup Station-36 är en anordning som utvecklats i Estland och testats under vinterförhållanden och som kan mätta upp till 100 personer: vikten på en portion beräknas till 300 g per person. Med Soup Station kan mat kokas, stuvas, stekas och hållas varm.
Uppställningstid: max 5 minuter: ben och säkerhetspaneler ska fästas och anslutas till gasflaskan.Det tar 20-35 minuter (+20º C vs 0º C) att nå koktemperatur för en halv kastrull (ca 18 liter) vatten, 35-70 minuter för en hel kastrull (ca 36 liter). Faktorer som påverkar koktemperaturen är utetemperaturen, vind, nederbörd och den ursprungliga temperaturen på det vatten som ska värmas upp.
Målgrupp: cateringföretag, mikroproducenter inom jordbruket, kommuner, byråd, arrangörer av vandrings- och utomhusevenemang, försvarsstrukturer, sjukhus och andra viktiga tjänsteleverantörer.
Det är en mycket kompakt produkt som ryms i alla bilar, tillsammans med gasflaskan. Vid förvaring bör du räkna med ett hyllutrymme på 45 x 60 x 50 cm.
Enheten måste förvaras under torra förhållanden.
-
GrillSymbol Soppstation med gasolbrännare 17 L
Bilden är illustrativ.
Soppstation Soup Station-17 är en enhet som utvecklats och testats i Estland och som kan användas för att tillaga måltider för upp till 50 personer: vikten på en portion beräknas till 300 g per person. Soppstation gör det möjligt att koka, stuva, steka och hålla maten varm. Hemma kan den också användas för att tillaga sylt, kompott, marinader eller värmejuice – allt i stora mängder på en gång!
Uppställningstid max 5 minuter: bara att fästa benen och säkerhetspanelerna och ansluta till gasflaskan.
Det tar 10-20 minuter (+20º C vs 0º C) att koka upp en halv kastrull med vatten (ca 8 liter) och 20-40 minuter att koka upp en hel kastrull med vatten (ca 17 liter). Faktorer som påverkar koktemperaturen är utetemperaturen, vind, nederbörd och den ursprungliga temperaturen på det vatten som ska värmas upp.
Målgrupp: cateringföretag, mikroproducenter inom jordbruket, byaföreningar, arrangörer av vandrings- och utomhusevenemang samt privatpersoner.
Det är en mycket kompakt produkt som ryms i alla bilar, tillsammans med gasflaskan. Vid förvaring bör du räkna med ett hyllutrymme på 30 x 45 x 30 cm.
Produkten måste förvaras i torra förhållanden.