Denna webbplats använder cookies så att vi ska kunna ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookie-information lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälpa vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen du finner mest intressanta och användbara.
GrillSymbol Soppstation med gasolbrännare 17 L
Varför beställa från vår e-butik?
- Fri frakt vid köp över 1000 kronor
- Snabb leverans i hela Sverige 5-7 dagar
- Köp skandinavisk design tillverkad i Estland
- De bästa erbjudandena för stamkunder
Related products
-
GrillSymbol Soppstation med gasolbrännare 160 L
Soup Station-160 är en en cateringapparat med extremt hög produktivitet, utvecklad i Estland och testad i det nordiska klimatet. Tillåter dig att ta hand om upp till 450 personer: den beräknade portionsvikten är 300 g per person. En soppgryta låter dig koka, stuva, steka och hålla maten varm.
Inställningstid max 10 minuter: allt du behöver göra är att fästa benen och säkerhetspanelerna och ansluta till gasflaskan.
Det tar 20-40 minuter att nå kokpunkten för en halv gryta (80 liter) vatten (+20ºC vs +0ºC) och 40-80 minuter att nå kokpunkten för en full gryta (ca 160 liter) med vatten. Faktorer som påverkar kokpunkten är utomhustemperatur, vind, nederbörd och initialtemperaturen på vattnet som värms upp.
Produktmålgrupp: cateringarrangörer vid större evenemang, kommuner, försvarsstrukturer, sjukhus och andra leverantörer av livsviktiga tjänster.
Det är en mycket kompakt produkt som passar in i bilar med en rymlig bagagelucka, tillsammans med en gasflaska. Tänk på ett hyllutrymme på 100 x 100 x 80 cm vid förvaring.
Enheten måste förvaras torrt.
-
GrillSymbol Soppstation med gasolbrännare 70 L
Soup Station-70 är en soppkokare utvecklad i Estland, testad under vinterförhållanden och kan användas året runt. Tillåter dig att mata upp till 200 personer (beräknad portion: 300 g per person). En soppkokare låter dig koka, stuva, steka och hålla maten varm.
Inställningstid är max 5 minuter: fäst benen och säkerhetspanelerna och anslut enheten till gasflaskan.
Koktemperaturen för en halv gryta (35 liter) vatten uppnås på 25-45 minuter (+20ºC vs +0ºC); koktemperaturen för en full gryta (ca 70 liter) på ca 50-90 minuter. Faktorer som påverkar kokpunkten är utomhustemperatur, vind, nederbörd och den initiala temperaturen på vattnet och maten som värms upp.
Produktmålgrupp: storkök vid större evenemang, kommuner, försvarsstrukturer, sjukhus och andra viktiga tjänsteleverantörer.
Det är en kompakt produkt som passar in i de flesta personbilar, inklusive en gasflaska. Tänk på ett hyllutrymme på 80 x 80 cm vid förvaring. Enheten måste förvaras torrt.
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.