Pannkakor med färska bär och rårörd sylt

Det är inget ovanligt med att göra pannkakor men vi rekommenderar att göra det utomhus på en stor stekpanna! Det går mycket snabbare och då behöver du inte städa i köket efteråt. Till exempel på en PRO-720 stekpanna får du mer än 15-20 pannkakor på en och samma gång. Förutom att du tillbringar tiden på frisk luft, kan vi rekommendera att servera rårörd sylt till pannkakorna – så uppnår du pannkakornas och bärens bästa smak. Medan vanligt kokt sylt har en sockerhalt på ca 30-40%, kan rårörd sylt göras med väldigt lite socker eller utan att tillägga socker överhuvudtaget.

Tillagning:

1. Värm upp stekpannan och tillägg olja (stekpannor av rostfritt stål kräver mer olja);
2. Gör pannkakor i passande storlek;
3. Servera tillsammans med rårörd sylt, bär och strösocker;
4. Servera med mynta och meliss.

GrillSymbol Products